Installation av värmepump i Kalmar

Viessmanncertifierade värmepumpsinstallatörer

Bergvärmepump, luftvattenvärmepump eller pelletsbrännare? Med rätt värmepump minskas uppvärmningskostnaden i bostaden avsevärt. Vi har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och kan hjälpa dig med rådgivning vilken slags värmepump som passar bäst i er bostad.

Våra montörer är certifierade av Viessmann och vi erbjuder service & installation av alla slags värmepumpar i Kalmar med omnejd. Välkommen till vår värmepumpsutställning på Dagövägen 5 i Kalmar eller kontakta oss gärna för mer information och offert på värmepump. Högsander VVS är medlem i SVEP (Svenska Värmepumpföreningen). Vi arbetar enligt SVEP:s gällande branschregler och har förbundit oss att följa Värmepumpbranschens reklamationsnämnd.

Vi är certifierade kyltekniker genom incert (cert. nr: 182 84) och har behörighet att utföra alla typer av servicearbeten på värmepumpar samt är godkända för att installera luft/luftvärmepumpar.

Fastighetsvärmepumpar

Högsander VVS & Energi AB utför även installation av fastighetsvärmepumpar för flerfamiljshus, bostadshus, skolor och butikslokaler m.m.

Sänk arbetskostnaden vid installation av bergvärmepump

Funderar du på att installera en bergvärmepump i bostaden? Vid bl.a. installation och service av värmepumpar kan privatpersoner just nu sänka arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Vi följer SVEP och Skatteverkets schablon vid uträkning av ROT-avdraget.

Viessmann

Svep NibeMitsubishi ElectricVaillant